Carnagiu pe autostradă. 4 români au murit în Germania, striviți de un TIR.

Carnagiu pe autostradă. 4 români au murit în Germania, striviți de un TIR

Patru români au murit în Germania, într-un accident teribil produs pe autostrada A44, în apropiere de orașul Bad Wunnenberg.

Românii se aflau într-un microbuz care a fost strivit între două TIR-uri din România, după ce un șofer de TIR a intrat în plin în microbuz.

Microbuzul românesc marca Opel avea 5 pasageri din România, și a sfârșit strivit de un TIR încărcat cu băuturi și altul cu lemn.

4 români au murit striviți pe autostradă, după ce au fost loviți de TIR

Conform România TV, pe autostradă era un ambuteiaj, astfel că mașinile circulau bară la bară. Șoferul camionului încărcat cu băuturi nu a observat în timp util ambuteiajul și nu a frânat.

Drept dovadă, anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt. Așadar, microbuzul a fost strivit de TIR-ul venit cu mare viteză din spate și camionul din față, încărcat cu lemn.CITEȘTE ȘI:

Martorii îngroziți au sunat la numărul unic de urgență, iar la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, ambulanțe, pompieri și elicoptere medicale.

Mașina a fost strivită de camion

Patru dintre pasagerii microbuzului au murit pe loc, iar al 5-lea a fost transportat în stare extrem de gravă la spital. A fost nevoie de un utilaj specializat care a tras camionul pentru a elibera microbuzul de tonele de fier.

Lasă un răspuns