PATRU TINERI CU VÂRSTE ÎNTRE 16 ŞI 21 DE ANI ŞI-AU PIERDUT VIAŢA ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT: „CERUL ŞI-A CHEMAT LA EL ÎNGERII”

Un accident teribil a luat viaţa a patru tineri, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac. Un al cincelea pasager se află în continuare în stare critică la spital.

Nathan Cartwright, în vârstă de 18 ani, se afla pe scaunul din dreapta într-o maşină marca Skoda Fabia, în seara în care a avut loc teribilul accident. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit într-un copac, în Kingswinford, West Midlands.

Accidentul a dus la moartea lui Joshua Parkes, în vârstă de 21 de ani, Lucy Tibbetts și Izzie Floyd, ambele în vârstă de 16.

Nathan Cartwright în vârstă de 18 ani a fost singurul supravieţuitor găsit la faţa locului. A fost transportat de urgenţă la spital, dar a murit la patru zile distanţă.

Zeci de prieteni ai tinerilor, precum şi rudele îndurerate au adus un omagiu în urma pierderii cumplite. Campanii pentru strângeri de fonduri au fost lansate pe Gofundme pentru a fi ajutate familiile nevoite să îşi înmormânteze acum copiii.

Într-o declarație de presă, potrivit  poliția din West Midlands a spus că Nathan a fost dus la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham, dar, din păcate, a murit sâmbătă. Joshua se afla la volanul maşinii în seara tragediei.

„Este o pierdere cumplită. Ne jucam cu toţii împreună în copilărie. Joshua era o persoană atât de bucuroasă şi iubitoare, ar fi făcut orice pentru oricine care ar fi avut nevoie de ajutor. O viață atât de scurtă trăită, îi vom simţi lipsa. Nu te aştepti să te trezeşti cu o asemenea veste despre un om pe care l-ai cunoscut ani de zile şi care era atât de tânăr. Cerul şi-a chemat la el îngerii” a declarat un prieten din copilărie al tânărului de 21 de ani.

Lasă un răspuns