Anamaria Prodan, blestemată. Ce i s-a întâmplat, în timp ce era cu Reghe și copiii în mașină

Impresara Anamaria Prodan a povestit că a fost blestemată de o femeie, lucru care i-a revenit în minte după un moment care se putea transforma într-unul tragic. Ce i s-a întâmplat, în timp ce era cu Reghe și copiii în mașină?

Anamaria Prodan, blestemată. Ce a pățit impresara?

impresară celebră în România, a povestit că, în urma cu 9 ani, a fost blestemară de o femeie de aceeași vârstă cu ea. Momentul i-a venit în minte după un eveniment în viața sa, care se putea transforma într-unul tragic. Mai exact, destăinuirea a fost făcută după ce impresara era la un pas să își piardă viața într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat în data de 10 octombrie 2010, când familia Reghecampf mergea spre Bistrița, unde, la acea vreme, Reghe antrena echipa Gloria Bistrița și locuia într-o casă oferită de club.

Anamaria Prodan, blestemată. Ce i s-a întâmplat, în timp ce era cu Reghe și copiii în mașină
Anamaria Prodan a avut un accident în 2010

În acel an, în presă se scria că într-o duminică seară, în timp ce familia Reghecampf se apropia de reședința lor din Bistrița, soții Anamaria și Laurențiu au intrat cu mașina, un Mercedes S Classe, într-un parapet, după care au ”zburat” mai mult de 350 de metri. Cuplul se afla alături de copiii lor, Laurențiu Jr., Luca, Anca, sora Anamariei, fetița ei, Maya, și bona micuților.

”Blestemul se va întoarce”

a ațipit o secundă la volan, iar în momentul următor mașina a intrat pe contrasens, s-a lovit de un parapet, a ”zburat” 350 de metri și a aterizat pe o linie de cale ferată. Toți au scăpat grație centurilor de siguranță. La două luni după accident, impresara a dezvăluit că evenimentul neplăcut era legat de un blestem.

„O femeie cam de vârsta mea m-a blestemat. Se pare că acea femeie mă urăşte, dar nu ştiu de ce. Eu nu am făcut rău nimănui. Blestemul probabil că se va întoarce împotriva ei pentru că aşa se spune. Nu vreau să mă gândesc cine ar putea fi acea femeie, nu mă interesează”, a spus Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns