Nu mai este niciun dubiu: România va intra din nou în carantină! Acuzații foarte grave la adresa lui Iohannis

Ipoteză șoc: 10.000 de infectări zilnice în România: „Lucrurile sunt scăpate de sub control”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat joi seară acuzații extrem de grave la adresa Președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, pe care îi arată cu degetul că ignoră situația sanitară extrem de periculoasă în care se află România.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că până la alegeri numărul infectărilor cu noul coronavirus va ajunge la peste 8.000 de cazuri pe zi, cu posibilitatea apropierii de pragul de 10.000 de noi cazuri zilnice.

Iohannis a rămas un politruc al PNL. Până în alegeri sunt ferm convins că vom ajunge la peste 8.000, până în 10.000 de infectări zilnice.

”Le furăm copiilor un an din viaţă”

Şi peste o săptămână noi intrăm în campanie electorală. Uităm ce au făcut în starea de urgenţă? Când au furat şi i-a prins şi Curtea de Conturi.

Eu cred în continuare că justiţia îşi va face datoria. Îi reamintesc lui Iohanis că PSD a dus România în UE, PSD a dus România în NATO. Chiar nu ţi-e ruşine să spui aşa ceva?”, a spus Ciolacu joi seară.

Mai mult decât atât: e sigur că România va intra din nou în carantină după organizarea alegerilor din decembrie şi că se va anula anul şcolar, susține liderul social-democraților.

”Suntem în cea mai mare criză sanitară. Situaţia e critică. După alegeri o să stăm închişi în casă. Categoric. Se anulează anul şcolar, nu mai contează nimic. Asta e şcoală ce facem?

Fiul meu e la Medicină, până acum nu au făcut niciun laborator. Le furăm copiilor un an din viaţă, ăsta este adevărul. Când suntem pe un trend ascendent, noi lăsăm lucrurile să continue…”, a continuat tirul acuzațiilor Ciolacu.

Lasă un răspuns