Copil de 6 ani, umilit de învăţătoare şi băgat în spital de colegii de clasă. Directoarea şcolii, reacţie halucinantă

Mama unui copil de clasa pregătitoare a reclamat că băiatul e terorizat atât de colegi, cât şi de învăţătoare. De trei ori a ajuns copilul la spital în ultimele luni, iar mama lui se teme să-l mai ducă la şcola.

Un băiat de 6 ani a ajuns, de la începutul anului școlar, de trei ori la spital după ce ar fi fost lovit de colegi.ADVERTISING

Ultima dată, copilul a fost internat timp de trei zile după ce ar fi fost împins pe scări de două fete. Mama spune că și învățătoarea îl pedepseşte pe băiatul născut în Italia, pentru greşelile de limba română.

„În data de 4 decembrie, mi s-a spus ca al meu copil a picat si nu e OK si sa merg la şcoala. Cand am intrat in clasa, copilul meu era intins pe o banca, cu ceva stil perna de scaun sub capul lui. Era lovit la nas si cap, plangea, tinea ochii inchisi, avea urme de sange, ce ii cursese din nas… Nu putea deschide ochii, il întrebam daca ma vede, imi raspundea repetitiv: „2 fetite… 2 fetite m-au impins”. Invatatoarea imi tot repeta ca s-a „aruncat” pe scari!!!! Nu imi venea sa cred ce văd… Copilul era acolo semilesinat, cu ochii inchisi, plangea, urla de durere… Am plecat la spital… Copilul nu a fost in stare sa meargă pana la masina, l-am dus in brațe. Am fost luați imediat, in Upu, nici sa prezentam actele… nu ne-au lasat!

Copilul meu era dezechilibrat total, avea o privire ciudata, am fost internati imediat. Am fost internaţi, luni, marti si miercuri.

Lasă un răspuns