Starea de alertă se prelungește. Ce măsuri trebuie respectate de acum

Nicolae Ciuca

Starea de alertă se va prelungi în țara noastră, după cum a anunțat premierul interimar, Nicolae Ciucă. Acesta a motivat că situația este încă foarte gravă, astfel că nu ne putem permite să renunțăm la măsurile deja instalate.

Starea de alertăse prelungește. Anunțul autorităților

Autoritățile au anunțat că stare de alerta care expira în curând se va prelungi pentru încă 30 de zile. Nicolae Ciucă, premierul interimar al României, a explicat că în următoarea ședință a Guvernului se va discuta despre acest lucru, iar măsura impunerii stării de alertă va fi prelungită. Acesta nu a anunțat noi măsuri, sau noi restricții, ci a spus că vor fi prelungite măsurile pe care le cunoaștem deja.

„În această după-amiază va avea loc ședința CNSU. De asemenea, e o analiză la nivelul comitetului de specialitate care vor determina decizii la nivel guvernamental. Guvernul interimar pe care îl conduc în acest moment nu poate să ia decizii care să modifice foarte mult prevederile stării de alertă în care ne găsim. Ca atare, în viitoare ședință de guvern vom adopta o hotărâre în care prelungim starea de alertă cu măsurile și indicatorii prevăzuți în cea precedentă”, a declarat premierul interimar, Nicolae Ciucă.

România, încă o lună de stare de alertă?

Încă nu s-a anunțat pentru ce perioadă se prelungește starea de alertă, însă cel mai probabil este vorba despre un interval de 30 de zile, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Totodată, premierul interimar a vorbit și despre problema care se află la nivelul Capitalei, pentru că situația este foarte gravă. Vor fi luate măsuri și în acest caz,

Lasă un răspuns