Andra, jignită grav de mămici! Ce a îndrăznit să îi facă fiicei sale a scos toate femeile din minți

Andra a postat o imagine cu fiica ei pe Facebook care le-a deranjat foarte tare pe mămici. Artista a machiat-o și a coafat-o pe fetiță astfel încât să pară ca un adevărat rock star. Însă rezultatul nu a fost deloc pe placul internauților, care au taxat-o grav pe Andra, pe rețelele de socializare.

Andra a reușit să șocheze opinia publică cu cea mai nouă imagine cu fiica ei. Machiată strident cu negru la ochi și cu părul roșu aprins, micuța Eva a arătat ca un rock star. Doar că această transformare nu a fost deloc pe placul internauților, care au ținut să-i facă reproșuri mamei ei.

”Un chip asa de frumos dat de Dumnezeu si stricat de oamenii pentru placul altora..”, ”Ferească Dumnezeu, fetița e o drăgălaşă ,dar așa ceva e foarte urât și demonic, nici în joacă nu mi-aş lăsa fetița să fie aranjată așa! Trist” sau ”Andra ai dat-o în bara rău de tot sa îți schimonosesti copii în halul asta. Doamne ferește” sunt doar trei dintre zecile de mesaje care i-au transmis internauții.

Andra este una din cele iubite artiste din România, care are o carieră de succes în industria muzicală. Pe plan personal este, totodată, un om fericit și împlinit, alături de Cătălin Măruță și de cei doi copii ai săi.

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra pentru Libertatea.ro despre eventualitatea unui nou copil.

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună din anul 2005 și formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul românesc. Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de 15 ani. Dar când s-au întâlnit, atât prezentatorul TV, cât și artista, erau implicați în câte o relație. Cu toate acestea, în toamna acelui an, Cătălin Măruță a apărut în videoclipul piesei ”Băieții și fetele”, astfel că a fost împins, de multele întrebări ale celor din jur, să recunoască faptul că formează un cuplu.

Cătălin Măruță și Andra s-au căsătorit pe 23 august 2008 și au devenit părinți pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a venit pe lume băiețelul lor, pe nume David. De altfel, în iulie 2015 s-a născut și cel de-al doilea copil al familiei Măruță, fetița Eva Maria.

Lasă un răspuns