Si-a mintit parintii ca o sa doarma la o prietena, dar a ajuns la spital. Cum a reactionat tatal ei cand a aflat adevarul

O adolescenta in varsta de 14 ani din Leeds, Anglia, a ajuns inconstienta la spital dupa ce a dat pe gat o sticla de votca.

O adolescenta in varsta de 14 ani a ajuns inconstienta la spital, fiind in coma, dupa ce a dat pe gat o sticla de votca,

Dupa ce a inceput sa bea, fetei i s-a facut rau si a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce a baut o sticla intreaga.

 

Urmatoarea dimineata, tatal ei, Jarrod, in varsta de 43 de ani, a postat pe Facebook poze cu fiica lui care era intubata, asta pentru-i preveni si pe alti adolescenti drespre efectele negative ale alcoolului.

Tatal ei a postat si o descriere: “Pentru toti prietenii lui Tyler. Asta se intampla cand va mintiti parintii si spuneti ca dormiti la un prieten, crezand ca sunteti isteti cand mergeti in parc si beti o sticla cu votca. Fiica mea inca nu s-a trezit. Ar fi putut sa fie mult mai rau. Stati departe de alcool, copii, pana cand veti indeajuns de mari. Asta sa fie o lectie pentru voi”

Sursa: The Sun

Lasă un răspuns