Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în semifinala „Chefi la cuţite”. Prezentatoarea a apelat la ajutorul stilistului

A avut mereu apariţii reuşite, dar de data aceasta ne-a dat pe spate. Gina Pistol a făcut furori în semifinala sezonului 8 de la „Chefi la cuţite”. A purtat o rochie care i-a pus în evidenţă trăsăturile superbe!

A împlinit 40 de ani şi e un model pentru multe tinere din ziua de azi. Nu provine dintr-o familie înstărită, ci a muncit, iar succesul a apărut după ani de zile în care s-a focusat pe ce şi-a dorit mai mult, pe cariera sa. Acum o vedem pe Gina Pistol în postura de prezentatoare la „Chefi la cuţite”, la Antena 1. De opt sezoane e în aceeaşi postură şi, conform postului TV, aceasta va modera chiar şi sezonul 9, deşi este însărcinată. O viitoare mămică frumoasă şi ambiţioasă.

 

Pe post a fost difuzată semifinala sezonului opt de la „Chefi la cuţite”. De-a lungul show-ului prezentatoarea a purtat ţinute wow, dar de data aceasta a impresionat cu adevărat. A făcut furori în platou cu rochia sa, cu creaţia vaporoasă care te ducea cu gândul la o seară de vară, o cină romantică…

Gina Pistol a apărut la Antena 1 îmbrăcată într-o rochie lungă, făcută din tulle. Culoarea e una superbă, o nuanţă deschisă a lavandei. Creaţia are şi un decolteu generos care i-a pus în evidenţă prezentatoarei trupul de invidiat. Pentru această apariţie, Gina Pistol a apelat la Eniko Szanto, stilistul care se ocupă de majoritatea vedetelor de la Antena 1, aceasta le îmbracă chiar şi pe prezentatoare, pe Alessandra Stoicescu, pe Mihaela Călin şi altele.

Rochia purtată de Gina Pistol este creată de un brand romândesc. Este vorba despre Omradesign. Conform site-ului acestui brand, creaţia valorează 2.190 de lei şi este confecţionată din tulle. Pe site-ul brand-ului scrie că rochia poate fi făcută doar după măsurile clientei. Se pare că Gina Pistol aşa a procedat, rochia a fost făcută special pentru ea.

Gina Pistol a strălucit şi la propriu şi la figurat, în urechi a avut cercei preţioşi perfect asortaţi cu rochia, iar în picioare pantofi nude. Cât de bine îi stă! O puteţi admira în pozele din galeria foto!

Lasă un răspuns