Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct! Informații de ultimă oră

”Poate vă întrebați ce facem noi aici. Au venit la masă, dar nu cu mâna goală. Drăguțul meu cumnat mi-a adus tot felul de pzoe. De la Florin am primit un buchet cu 101 trandafiri. Și pentru că toate cărțile s-au dat pe față o să mâncăm liniștiți și sperăm că ne lasă și lumea în pace”, sunt spusele lui Brigitte de pe Instagram.

Aceste declarații ale lui Brigitte vin după ce tot ea spunea că ar vrea o pauză de la relație. ”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a precizat Brigitte.

Fiul lui Brigitte nu i-a luat apărarea mamei sale atunci când a fost agresată. Dimpotrivă, el consideră că mama sa a fost vinovată de bătaia pe care a primit-o, într-o parcare, deoarece este tipul de femeie care provoacă.

”Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert, fiul lui Brigitte, unui apropiat.

Între timp, Brigitte Pastrama a mai decurs la acte de caritate. A decis să își doneze o parte din haine.

”Cred că a venit ziua în care trebuie să fac ceva și o parte din ele nu vreau să le mai folosesc! În plus, am multe haine pe care nu le mai folosesc de ani buni și cred că ar fi mai bine să le dau. M-am gândit la un exemplu, pe care una dintre vedetele noastre l-a dat și este un exemplu pozitiv! Adică Oana Zăvoranu, care a făcut același lucru, doar că, din câte știu, lumea s-a adunat atunci în fața locului unde ea a decis să dea foarte multe haine!”, a spus Brigitte Pastramă.

Lasă un răspuns