CUM ARATĂ MORMÂNTUL FĂNICĂI, PRIMA SOȚIE A LUI FLORIN SALAM, LA 11 ANI DE LA MOARTEA EI

Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 11 ani de la moartea ei

Florin Albu a publicat, pe contul său de Facebook, o fotografie cu mormântul surorii sale, Fănica. Locul de veci al primei soții a lui Florin Salam arată diferit, la 11 ani de la moartea ei.

Fănica a fost îngropată lângă bunica sa. De-a lungul timpului, Florin Albu l-a acuzat pe Florin Salam că nu a mai fost la mormântul fostei sale soții de mult timp. În imaginea postată de bărbat se poate observa că locul de veci nu mai este plin de flori și lumânări care ard continuu, așa cum era la început.

”Am venit cu tatăl meu, să-i aprind o lumânare, să-i aduc o floare. Vin de câte ori am ocazia. Ți-ai dori să vii cam des, dar trebuie să și muncim. Nu pot să vin niciodată la Fănica cu mâna goală, că e sora mea. Venim foarte des, noi, familia Fănicăi. Cu nepoții mei vin mereu, cu Betty și cu Dani. Mâine se va face o pomană, care o fac Betty și Dani. Ei o fac, ei personal”, declara fratele Fănicăi.

Locul de veci al Fănicăi

Fănica s-a stins din viață în 2009

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui artistului: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală.

Lasă un răspuns