Elena Lasconi va fi operată! Cu ce problem de sănătate se confruntă fosta prezentatoare, numită recent primar al orașului Câmpulung

Elena Lasconi va fi operată! Fosta prezentatoare de la PRO TV, Elena Lasconi a reușit să câștige alegerile locale la Câmpulung Muscel. Vedeta a renunțat la cariera sa din televiziune pentru a se dedica oamenilor care au votat-o. Acum, Elena Lasconi se confruntă cu probleme de sănătate și a anunțat că va suferi o intervenție chirurgicală.

Elena Lasconi va fi operată! Cu ce problem de sănătate se confruntă fosta prezentatoare, numită recent primar al orașului Câmpulung

Elens Lascovi va fi operată! Elena Lasconi este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. În prezent, aceasta a devenit primar la municipiului Câmpulung Muscel, dedicându-se în totalitate acestei funcții. În ceea ce privește viața ei personală, Elena a fost întotdeauna discretă, dar iată că acum aceasta a făcut un anunț care i-a șocat pe fanii săi. Elena Lasconi va fi operată,  declarând că se confruntă cu dureri permanente de aproape un an, dar nu a specificat exact despre ce este vorba. Mai mult, Elena Lasconi a declarat că va lipsi câteva zile de la conducerea Primăriei Câmpulung, dar va monitoriza toată situația online. „De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a dezvăluit Elena Lasconi în urmă cu câteva zile.

Actualul primar de la Câmpulung Muscel a reușit să strângă o avere considerabilă în ultimii ani. Potrivit declarației de avere, Elena Lasconi a încasat zeci de mii de lei din televiziune. Aceasta a fost prezentatoare tv la PRO TV încă din 1995, iar în 2020, după o carieră de succes de aproape 25 de ani, a decis să renunțe. Elena a luat decizia surprinzătoare de a se implica în politică, reușind să câștige alegerile locale din Cîmpulung Muscel.

Lasă un răspuns