Cum a fost data afara Mirela Vaida de la Antena 1

Mirela Vaida dată afară de la Antena 1

Mirela Vaida dată afară de la Antena 1. Chiar dacă acum Mirela Vaida se bucură de succes în televiziune, emisiunea ei fiind una care face audienţe record, prezentatoarea TV a avut şi momente grele în carieră. Este vorba despre o emisiune pe care vedeta o prezenţă iar la un moment dat a fost scoasă din grila postului din cauza audientelor scăzute.

Mirela Vaida a avut întotdeauna o imagine plăcută. Afişează mereu un zâmbet minunat şi este plină de viaţă. A lăsat impresia că totul merge bine în viaţa ei, în special în carieră. Emisiunea pe care o prezintă în prezent la Antena 1 i-a adus un succes considerabil, bucurându-se de recorduri de audienţă. Cu toate acestea, prezentatoarea a recunoscut că a întâmpinat şi momente grele de-a lungul timpului.

Mirela Vaida dată afară de la Antena 1

Mirela Vaida a mărturisit că cel mai greu moment din cariera sa a fost atunci când emisiunea pe care o prezenţă a fost scoasă de pe post. Era vorba despre „Totul pentru dragoste”, prin care erau prezentate diferite poveşti de viaţă interesante ale unor oameni. Din păcate, publicul nu a înţeles mesajul acestui proiect şi audienţele au fost scăzute. Vedetă a declarat că a fost complet dezamăgită când cei de la Antena 1 au anunţat-o că nu va mai lucra acolo.

„Cel mai greu moment din cariera a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea „Totul pentru dragoste” şi în care voiam să arătăm oamenilor modele de viaţă. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fata romanilor şi am avut această emisiune vreo trei luni de zile. Din păcate, atât de mic a fost interesul publicului. Cu durere în suflet, cei de la Antena 1 m-au anunţat că această emisiune se va scoate. M-a durut nu neapărat faptul ca emisiunea în sine s-a scos, ci faptul că oamenii nu au înţeles mesajul şi nu au fost interesaţi de el.”, a declarat Mirela.

În momentul când a plecat de la Antena 1, Mirela era însărcinată în patru luni. Din acest fapt, era predispusă la stări mai puţin plăcute şi a suferit după acest episod neplăcut. Îi lipseau enorm apariţiile de la TV, muzica şi toate proiectele, în special emisiunea ei de suflet, pe care cei de acasă nu au înţeles-o. Având în vedere că este aspru criticata pentru prezenţa Vulpiţei şi a lui Viorel în platoul Acces direct , aceasta a reacţionat. Ea se declară nemulţumită de ipocrizia celor care aruncă vorbe grele la adresa ei, deşi cele două personaje au un real succes şi sunt urmărite de milioane de romani.

Mirela Vaida dată afară de la Antena 1. Ce face vedeta după ce Antena 1 a întrerupt filmările pentru Acces Direct

După ce Antena 1 a întrerupt filmările pentru Acces Direct, Mirela Vaida se afla în izolare la domiciliu. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor cum se simte în această perioadă.

Mirela Vaida se afla în izolare la domiciliu şi se simte foarte bine. Astăzi, prezentatoarea TV a profitat de vremea frumoasă şi a stat la plajă. Timpul petrecut alături de familie îi prieşte de minune!

”Nu-i rău nici în izolare”, a scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Lasă un răspuns