Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste! ”Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat”

Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste

Florin Busuioc a făcut în urmă cu puțin timp câteva declarații șocante despre noul coronavirus. Prezentatorul TV crede în teoriile consipiraționiste. 

Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste

Florin Busuioc a vorbit în această dimineață despre noul coronavirus, susținându-și niște declarații foarte controversate. În timpul jurnalului de știri prezentat de Mihai Dedu și Andreea Marinescu, prezentatorul meteo a comentat protestele de la Kiev, potrivit

Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste, dovadă fiind declarațiile acestuia. El consideră că virusul nu a apărut din neant și că doar companiile mici au avut de suferit din cauza acestuia. În timp ce explica, cei doi prezentatori au încercat să-l distragă de la expunerea acestei opinii.

”Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a spus Florin Busuioc.

Florin Busuioc a explodat în direct la PRO TV

a avut o reacție explozivă în direct la PRO TV. Prezentatorul a povestit o întâmplare la care a participat el și fiica sa, care s-a încheiat într-un mod dramatic.
„A venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini?”, a comentat iritat îndrăgitul prezentator.

Actorul a relatat cum a făcut un om de zăpadă cu fiica sa, Catinca. Imediat, însă, cineva a venit și l-a stricat pe loc.

”Am făcut un om de zăpadă cu fiică-mea acum două zile și a venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini? Ăștia sunt oamenii. Catinca l-a făcut, nu eu”, a comentat Florin Busuioc.

Florin Busuioc crede în teoriile conspiraționiste. Florin Busuioc s-a născut în Hunedoara și este unul dintre cei mai longevivi angajați ai PRO TV. El este prezentatorukl rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca  meteo al anului din Europa.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: