Familia lui Pavel Stratan se afla in avionul cazut in Franta”. Adevarul despre anuntul socant!

Un anunt socant, potrivit caruia familia lui Pavel Stratan s-ar fi aflat intr-un avion prabusit in Franta, a aparut pe un site. Din fericire, nimic nu a fost adevarat, fiind vorba de o stire falsa.

 

 

 

Familia lui Pavel Stratan se afla în avionul căzut în Franţa”, a anuntat site-ul respectiv. Anterior, acelasi site anunta prabusirea unui avion in care se aflau 254 de romani, o alta stire falsa.

Tragedie Naţională – Un avion cu 254 români a căzut în Franţa , ei se îndrepta spre Bucureşti pentru a participa la protest …

Aparatul de zbor avea la bord doi piloţi, ambii româi . Un crescător de animale a indicat locul în care a fost găsită o parte a avionului uşor, alte bucâţi putând fi văzute într-o prăpastie. Două avioane uşoare CT2K cu câte două persoane la bord au decolat de la Alexandroupolis. La ora 14:50, echipajul unuia dintre avioane a transmis către autorităţile bulgare că nu mai vede celalălalt aparat. La 16.45, după ce a aterizat în România, a transmis că nu a mai văzut avionul după ce străbătuseră 50 de mile nautice nord-vest de Alexandroupolis. Acţiunile de căutare se desfăşoară cu forţe aeriene şi terestre.

La momentul dat nu se ştie concret cîţi din cei 254 români au avut de suferit, salvatorii lucrează la faţa locului. Unul din primii pasageri care a fost găsit a declarat că majoritatea dintre pasageri se îndreptau la România doar pentru a participa la mitingul de la 10 august”, era continutul respectivei stiri false.

 

Lasă un răspuns