O infirmieră din Bârlad s-a sinucis! Femeia nu a mai facut față volumului de muncă, dar și problemelor din familie

Șoc total peste întreg colectivul de la un spital din județul Vaslui. O infirmieră din Bârlad s-a sinucis în ziua de 13 decembrie.  Femeia nu ar mai fi făcut față stresului cauzat de volumul mare de muncă, dar și problemelor pe care le avea cu soțul ei, despre care se spune că era agresiv.

O infirmieră din Bârlad s-a sinucis

Acum doua zile, colectivul de la un spital din Bârlad avea să trăiască un adevărat șoc. O infirmieră de la această unitate spitalicească și-a pus capăt zilelor. Femeia nu ar mai fi făcut volumului ridicat de muncă datorat și pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm, dar și problemelor pe care le avea în familie cu soțul ei, despre care se spunea că era agresiv. Astfel, femeia nu a mai putut gestiona lucrurile și, cel mai probabil, a cedat psihic, spun apropiații.

Din primele informații obținute de către reporterii locali, femeia, în vârstă de 46 ani, plecase de acasă și locuia la un frate. În luna octombrie, ea a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei, însă magistrațîi nu i-au admis cererea. Instanța a obligat-o să și plătească cheltuielile de judecată. Infirmiera a cerut divorțul la începutul anului, însă, în contextul actual, procesul s-a tot prelungit.

„Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecție. Obligă pe reclamanta – victimă să plătească către stat suma de 250 lei cheltuieli de judecată (onorariu diminuat), pentru asistență juridică acordată din oficiu pârâtului – agresor, de Baroul de avocați Vaslui”, a fost decizia instanței bârlădene.

Ea lucra la Spitalul din Bârlad, care este suport COVID, iar epuizarea și-a spus cuvântul. Duminică, 13 decembrie, nu a mai ajuns la muncă. Colegii infirmierei și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au mers să o caute, potrivit vremeanoua.ro.

Aceștia au găsit-o spânzurată în locuința fratelui ei. Femeia a lăsat un bilet de adio, în care le cerea scuze celor doi copii ai săi pentru gestul extrem la care a recurs. Apropiațîi și familia sunt în stare de șoc după ce au aflat vestea.

„Apelul a fost făcut la 112 pe 13 decembrie, la orele 8.01. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Un tânăr din Vaslui s-a sinucis după ce a picat examenul pentru permis de conducere

O alta dramă avea să se producă acum câteva zile în urma, tot în județul Vaslui. Este vorba despre o tragedie fără margini dintr-un sat din județul Vaslui, unde un tânăr de doar 18 ani s-a sinucis din cauză că a picat examenul pentru permis de conducere. S-a întâmplat într-o familie din comuna Banca, satul Ghermănești.

Marius Cristinel Andone, cel care și-a pus capăt zilelor, era un elev foarte bun, care se pregătea pentru bacalaureat. Avea de gând să se facă polițist, să intre la Academia de Poliție. Avea o prietenă care îl iubea și o familie care îi oferea toată dragostea și sprijinul pentru că el să-și îndeplinească visurile. Dar pe 8 decembrie, băiatul a dispărut. A fost găsit, fără suflare, în spatele Liceului „Mihai Eminescu”, în poligonul armatei. Nimeni nu găsește explicațîi pentru gestul făcut. Se pare însă că a fost marcat de faptul că picase examenul auto a doua oară și a cedat psihic. Atunci ar fi decis să se spânzure. Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care Cristinel Andone a decedat.

Elevul dăduse ultimul semn de viață în ziua în care s-a dus să dea examenul auto. Avea să-I transmit un mesaj iubitei lui. Spunea că o iubește foarte mult și să aibă grijă de ea mai departe. Fata a simțit imediat că este ceva în neregulă. A căutat să ia legătura cu el. L-a sunat și i-a trimis peste 80 de mesaje. Nu I s-a răspuns și nic mesajele nu i-au fost citite. Așa că a pus pe Facebook, pe pagina ei, un apel disperat:

„Iubitul meu a dispărut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numește Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi căprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidași albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin. Dacă l-ați văzut sau știți ceva de el vă rog contactați-mă pe acest număr 072….. Vă rog să distribuiți mai departe.. Mulțumesc”, a scris iubita lui, care este dintr-un sat din județul Bacău.

Și familia lui Cristi a sunat la Poliția Vaslui și a anunțat dispariția băiatului iar cunoscuții, prietenii din sat și preotul din parohie au început să-l caute. Avea să fie descoperit, în spatele Liceului „Mihai Eminescu”, în poligonul militar.

„În cauză s-a deschis un  urmând a se face cercetări pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns