Pro TV este în doliu. A murit!

 

Gabriel Crețean a fost unul dintre cei mai vechi cameramani ai postului nostru și a adus prin obiectivul camerei sale zeci de mii de reportaje nu doar din țară, ci și din teatrele de război.

Gabriel era bolnav, de mai multă vreme, suferind și un transplant de ficat în urmă cu câțiva ani.

Gabriel Crețean fusese văzut recent la sediul Pro TV

„Mi-a pus microfonul albastru în mână, apoi am reușit împreună multe. Le-am văzut, digerat și împreună le-am arătat și zis mai departe. Trăirile însă, bucuriile, necazurile și pățaniile au rămas între noi. Sunt de neprețuit și toate minunate. Gabi, îți mulțumesc pentru toate cele multe!

Dumnezeu să-ți ofere un loc de unde să ne privești și să ne încurajezi mereu, liniștit, odihnit și cu seninătate! ???”, a fost mesajul postat în mediul online de Roxana Hulpe.

De-a lungul carierei sale, Gabriel Crețean a lucrat alături de reporteri de razboi, dar si de vedete precum Andreea Esca, Oana Cuzino și Adrian Nartea.

„Echipa Știrilor Pro Tv este mai săracă, după ce unul dintre colegii noștri s-a stins din viață. Lungă și grea i-a fost suferința. Gabriel Crețean a fost unul dintre cei mai vechi cameramani ai postului nostru și a adus prin obiectivul camerei sale zeci de mii de reportaje nu doar din țară, ci și din teatrele de război.

Rămas bun, Gabi! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească-n pace!”, a fost mesajul de adio transmis de colegii de la știrile Pro TV, potrivit

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: