Petre Roman are o pensie uriașă la 74 de ani. Câți bani încasează lunar de la statul român

Petre Roman

Petre Roman este primul premier al României după revoluția de la 1989, când regimul comunist a fost abolit în țara noastră. El a fost implicat activ în politică, iar acum s-a retras din viața publică și se bucură de vârsta de pensionare. Dar ce pensie ia, de fapt, Petre Roman?

Câți bani încasează lunar Petre Roman drept pensie

Petre Roman a fost o figură politică importantă în țara noastră, fiind primul premier al României libere, după căderea comunismului în țara noastră și instaurarea democrației.

Fostul prim-ministru are acum 73 de ani și este un pensionar fericit. Se bucură de familie și de pensia lui, care nu este deloc una de neglijat.  încasează anual de la statul român suma de 38.500 de lei, ceea ce înseamnă că el primește luna o pensie de 3.200 de lei.

Petre Roman, tată la 63 de ani

Petre Roman nu a fost doar  un om politic controversat, ci inclusiv viața lui personală a fost una tumultuoasă, în care a atras de multe ori atenția presei sau a ținut prima pagina a ziarelor. Un astfel de moment a fost despărțirea de Mioara Roman.

Fostul politician a atras multe critici și după aceea, când și-a refăcut viața alături de o femeie mult mai tânără decât el. Este vorba despre Silvia Chifiriuc, în vârstă de 47 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2009 și au devenit părinți la scurt timp.  și actuala lui soție îl au împreună pe Petruș, în vârstă de zece ani.

Fostul premier spune că nu îi este teamă de bătrânețe, iar motivul lui pentru a trăi este fiul lui, pe care vrea să îl vadă crescând.

„Nu-mi e teamă. Dimpotrivă. A deveni un om vârstnic înseamnă că trăieşti. Ăsta e un dar important: acela de-a te putea bucura în continuare de cele pe care le-a lăsat Dumnezeu. Eu am acum şi un motiv foarte puternic. Vreau să-mi văd copilul crescând şi ajungând om”, spune Petre Roman.

Lasă un răspuns