BENNY ADEGBUYI A SCRIS ISTORIE PENTRU ROMANIA! L-A ÎNVINS PE MARELE BADR HARI PRIN K.O.!

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari. Românul l-a făcut KO în runda a 3-a după ce i-a spart nasul. Primele două runde fuseseră adjudecate de celebrul marocan.

Captură

  • Benny a câștigat prin KO în runda a 3-a
  • Meciul a fost greu pentru român
  • Marocanul a fugit repede din ring la final

Benny Adegbuyi l-a făcut K.O pe Badr Hari

Runda 3: WOOOOOOOOOWWWWWW!!! BENNY ÎL FACE KO PE BADR HARI!!! MAROCANUL E DE DOUĂ ORI LA PODEA ȘI NU SE MAI RIDICĂ!!!

Benny a început fulgerător runda, l-a prins cu niște lovituri de pumn. Marocanul cade la podea și se ridică dar se clatină. Benny trimite o lovitură de picior în ficat și Badr Hari e la podea cu nasul spart. FINAL DE MECI!

Runda 2: Doi arbitri i-au dat runda lui Badr, unul lui Benny. Badr este mai potolit decât în prima rundă. Mai multe lovituri pentru Badr dar Benny conectează cu un croșeu puternic. Multe lovituri de picior pentru Benny, Badr mai mult boxează. Croșeu pentru Badr Hari, Benny este la podea și se ridică greu. Momente dificile, mai sunt 30 de secunde. Badr Hari se aruncă în atac, Benny încearcă să supraviețuiască, ce rundă dificilă!!!

Runda 1: Început puternic pentru Badr Hari. Benny răspunde cu lovituri puternice de picior. Marocanul a început meciul puternic, așa cum ne așteptam. Cei doi se dau cap în cap din greșeală. Lovitură incredibilă pentru Benny, Badr Hari se clatină pe picioare!!! Marocanul răspunde și el cu un croșeu, Benny îl lovește puternic pe marocan, care pare afectat

——————————————–

UPDATE 00:00 Cei doi sportivi sunt în ring. Meciul începe în câteva clipe.

UPDATE 23:00 Benny și Badr Hari se pregătesc să intre în ring. Cei doi sunt filmați la vestiar cum fac ultimele mișcări de încălzire.

UPDATE 22:30 Promoția GLORY, cea în care are loc meciul Benny vs Badr, a anunțat oficial la începutul galei că au semnat cu 3 luptători, printre care și românul Raul Cătinaș. Acesta este al patrulea român la categoria grea care va lupta în GLORY, după Daniel Ghiță, Benny Adegbuyi și Cătălin Moroșanu.

Benny Adegbuyi – Badr Hari. Duel la gala Glory 76

Benny Adegbuyi și Badr Hari luptă în această seară în cel mai așteptat meci al anului. Cei doi se bat în Olanda, iar cine câștigă luptă cu campionul Rico Verhoeven pentru titlul mondial. Meciul are loc fără spectatori, din cauza pandemiei, lucru ce îl va afecta cu siguranță pe Badr Hari, cel care avea mii de fani la fiecare gală din Olanda.

Confruntarea dintre cei doi este unul dintre cele mai tari meciuri din istoria kickboxingului românesc. Benny este de mulți ani în top 3 al promoției GLORY, în timp ce Badr este una dintre legendele acestui sport.

Cei doi și-au promis reciproc un KO în acest meci, marocanul mizând pe prima repriză, în timp ce Benny a pariat că va câștiga în runda a doua.

Benny a strâns 15 victorii și 3 înfrângeri de la ultimul meci câștigat de Badr Hari, în urmă cu 5 ani. De atunci, marocanul a avut 3 meciuri, 2 pierdute și unul No Contest după ce a fost prins dopat. Benny s-a antrenat pentru acest meci cu Rico Verhoeven, campionul Glory la categoria grea, cel care are două victorii atât cu Badr Hari cât și cu Benny.

Lasă un răspuns