Tragedie în familia Simonei Gherghe. ”Ai murit și nici măcar nu ne-am putut îmbrățișa la înmormântare”

Tragedie în familia Simonei Gherghe. ”Ai murit și nici măcar nu ne-am putut îmbrățișa la înmormântare”

Simona Gherghe este sfâșiată de durere după ce a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Fosta prezentatoare de la Antena 1 și-a luat rămas bun de la bunica sa care s-a stins din viață fără ca măcar Simona o poată îmbățișa din cauza pandemiei.

Simona Gherghe, în doliu: „Și ai plecat, mamaie…”

Simona Gherge și-a petrecut foarte multe vacanțe la țară la bunica, într-un colț de rai, așa cum îl numește ea. Așadar, aceasta era foarte atașată de mamaia sa, iar pierderea ei a făcut-o să realizeze faptul că de acum nu mai este un copil.

„Și a plecat, mamaia..De trei zile și trei nopti, mi-am retrăit toată copilăria, scene întregi din vacanțele de la țară, raiul pe pământ, pe care le credeam uitate. Cumva, toată viața mi-am imaginat că, atâta vreme cât avem bunici pe pământ, rămânem copii. De trei zile, mamaie, m-am facut mare”, a scris Simona Gherge pe pagina sa de Instagram.

simona gherghe, drama, moartea bunicii
Simona Gherghe, în doliu: „Si ai plecat, mamaie…”

și anume cu opt persoane, cu măști pe față și fără îmbrățișări. De asemenea, Simona Gherghe a spus că regretă faptul că nu i-a putut organiza bunii sale o pomană cu pizza, mâncarea acesteia preferată.

„În ultimii ani, pe toți cei care treceau să te vadă, îi întrebai dacă vor veni la înmormântarea ta. N-am fost decât opt inți, c-așa-i în stare de urgență… Cu măști pe față, fără să ne putem îmbrățișa, măcar. Ți-ai fi dorit o pomană cu pizza, mâncarea ta preferată. N-a fost să fie nici asta, dar o să am grijă să manânce multă lume pizza”, a mai scris Simona pe Instagram.

Un alt lucru pe care-l regretă Simona Gherghe este faptul că nu mai apucase să-și vadă bunica față-n față din luna noiembrie. Ultima oară când a fost în vizită la ea, a mers împreună cu fiica sa Ana, își amintește vedeta. Cu toate că se vedea video pe whatssap, vedeta ar mai fi vrut să aibă ocazia să o mai strângă măcar o dată în brațe.

Lasă un răspuns