Tragedie in Romania. Un tanar de 21 de ani a murit strivit sub rotile unui TIR. E incredibil ce mesaj postase pe Facebook —>

accident TIR motociclist

Un tanar in varsta de 21 de ani, care se plimba cu motocicleta intre Gherla si Livada, si-a pierdut viata in urma unui accident de circulatie pe DN 1C.

Tanarul din Fizesu Gherlii circula dinspre Gherla, moment in care o autoutilitara a iesit cu spatele de pe un pod de pe partea dreapta a sensului de mers. Motociclistul n-a putut evita impactului si s-a izbit violent de autoutilitara, dupa care a fost proiectat pe celalalt sens de mers, chiar sub rotile unui TIR care circula dinspre Cluj, potrivit

In urma impactului, motociclistul a decedat pe loc, asta desi purta echipament de protectie. Ranita a fost si conducatoarea auto de pe autoutilitara, aceasta fiind preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Municipal gherla pentru ingrijiri medicale suplimentare.

Trupul neinsufletit al tanarului de 21 de ani a fost transportat la morga spitalului din Gherla, pentru efectuarea necropsiei.

Motocicleta care i-a adus sfarsitul era mandria lui. Acesta postase pe Facebook o fotografie cu noua lui ”jucarie”, alaturi de mesajul ”Ride or die!”.

Lasă un răspuns