Vedeta de la „Romanii au talent”, CONDAMNATA la inchisoare

Andrei Grigoriu a venit la „Romanii au talent” si i-a impresionat pe toti cu povestea desenata spusa de el. Talentul sau de povestitor i-a facut pe jurati sa-l priveasca cu compasiune atunci cand le-a marturisit ca a venit din puscarie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de inchisoare, pentru ca a tainuit ca prietenul sau a ucis pe cineva. Adevarul este insa altul! In iarna lui 2003, Timisoara avea sa fie ingrozita de o crima produsa cu sange rece. Pentru 200 de euro, doi indivizi ii taiasera gatul unei tinere si apoi o abandonasera intr-o balta de sange pe o strada laturalnica din oras. Unul dintre cei doi era chiar concurentul de la „Romanii au talent”.
Lungu Constantin, care avea atunci 21 de ani, a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare, in timp ce Grigoriu Andrei, de 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de puscarie. Anul trecut, concurentul de la „Romanii au talent” a facut cerere de eliberare conditionata, care in prima faza i-a fost repsinsa, insa in urma contestatiei, s-a decis eliberarea sa. Grigoriu Andrei este liber inca de la jumatatea lunii decembrie. Imediat dupa aceea,  barbatul s-a angajat ca artist tatuator la un salon din Timisoara.
Intre timp, el a fost la preselectiile de la „Romanii au talent” si i-a impresionat pe toti cu povestea spusa de el. Inainte de a-si incepe numarul, Andrei le-a dat juratilor o poza cu sora care l-a tinut puternic in timpul acesta si a inceput sa picteze chipul fetei. La sfarisit i-a promis tinerei, in fata juratilor, ca nu o va mai parasi niciodata. Concurentul a primit patru de „Da”, iar Mihaela Radulescu i-a spus: „Povestesti frumos, pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele!”.

Lasă un răspuns