Cristina Țopescu a murit cu un mare regret: «Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală a făcut imposibilă dorința!» ->

Cristina Țopescu a murit

Cristina Țopescu s-a stins din viață, la 59 de ani, în condiții suspecte. Momentan, nimeni nu știe când și de ce a murit celebra jurnalistă. Locuia singură, alături de animalele pe care le iubea nespus de mult. În casa ei, polițiștii au găsit trei câini morți și cinci vii.

Puțin știu că fiica regretatului Cristian Țopescu și-ar fi dorit să aibă copii, dar că o greșeală medicală i-a spulberat această mare dorință. Într-o postare emoționantă făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit despre acest mare regret. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că să devină mamă a fost o dorință arzătoare, însă din păcate acest lucru a devenit imposibil. Cristina Țopescu a declarat că și-a alinat această durere după ce a adoptat câinii pe care îi considera parte din familia e.

Cristina Țopescu: „Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri!”

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare.

Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni.

Cristina Țopescu nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie

Vestea morții Cristinei Țopescu a căzut ca un trăsnet pentru toți cunoscuții ei, care încercau să dea de ea de mai bine de trei săptămâni. Fosta jurnalistă a răspuns la telefon ultima oară pe 23 decembrie. Și vecinii au început să fie îngrijorați, după ce nu au mai dat ochii cu ea de săptămâni bune.

De altfel, o vecină îngrijorată a fost cea care a alertat poliție. Oamenii legii au găsit-o pe vedeta TV decedată în locuința sa din Otopeni, fără urme de violență pe corp. Se speculează că ar fi murit în somn, însă doar autopsia va stabili cu exactitate cauza morții acesteia. chipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile.

Lasă un răspuns