Doliu în familia X Factor. Cântăreața a făcut anunțul trist: ”Aș fi vrut să fi fost un vis”

Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului 6 de la X Factor trece acum prin momente grele, în familia ei s-a întâmplat o mare tragedie. Bunicul artistei a încetat din viață, iar aceasta este în stare de șoc de când a primit vestea. Pe pagina ei de socializare tânăra a izbucnit în plâns.

 

Doliu în familia X Factor

În urmă cu patru ani, viața talentatei Olga Verbițchi se schimba. Atunci, cântăreața trăia clipe de fericire, devenind câștigătoarea marelui premiu ”X Factor”. Acum însă, ea împreună cu toată familia ei trec prin momente foarte triste.

Nu cu mult timp în urmă, bunicul tinerei artiste s-a stins din viață, iar câștigătoarea ”X Factor” a primit vestea tragică ca pe un trăsnet. Se pare că Olga Verbițchi avea o legătură foarte strânsă cu acesta. De când a aflat că nu mai este printre noi, ea nu își mai poate reveni.

 

Olga Verbițchi a sperat că e doar un vis

Tânăra cântăreață a făcut un filmuleț în care le-a arătat fanilor câteva imagini cu ea și bunicul său. Când fotografiile au început să fie derulate, Olga Verbițchi a izbucnit în plâns.

Timp de câteva ore, Olga a sperat că totul să fie doar un vis, iar atunci când se va trezi totul să revină la normal, din păcate lucrurile nu s-au petrecut în felul acesta. Acum, vedeta trebuie să accepte că bunicul ei a trecut în neființă.

”Am adormit pe perne umede azi noapte, și m-am trezit plângând la fel ca ieri.. aș fi vrut să fi fost asta un vis, sau un film, ca să știu că atunci când se termina fug spre bunelu, și stam la o vorba în gradină, să-mi arate stupurile de albine, și vița de vie, să vorbim despre cât de mândru e de noi și cât aștepta nunta mea și a lui Dragoș.. măcar ale noastre cel puțin..”, este o parte din mesajul postat de  pe contul său de socializare.

Olga își aduce aminte cu drag de momentele petrecute cu bunicul său

”Bunelu ne-a crescut și ne-a învățat de toate.. am dat oile în strungă, am muls vaca, am fost la cireadă.. am învățat să cântăm, de mic copil am spus ca cel mai mult mi-e frică de ziua asta, în care îmi pierd bunicul sau bunica.. și nu m-am gândit că totul va fi atât de spontan și atât de repede.. bunelu, te rog, stai lângă noi, eu știu că tu ne vezi și că încerci să fii aici! noi te iubim, și faptul că ai plecat a luat din toți noi câte o bucată imensă care sper că îți va creea o lume undeva unde ai pace!”, a mai scris Olga Verbițchi pe Instagram.

Lasă un răspuns