Explicaţiile senatoarei AUR Diana Şoşoacă. De ce nu poartă mască şi nu se vaccinează

Senatoarea Diana Șoșoacă refuză să dezvăluie afecțiunea de care suferă și pentru care are o adeverință medicală ce o exceptă de la obligativitatea purtării măștii. Senatoarea este sigură că nu se va infecta și spune că nu se va vaccina contra Covid-19.

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a spus într-o declarație oferită corespondentului Știrilor PRO TV, Paul Angelescu, faptul că nu va face publică afecțiunea pe baza căreia are o adeverință medicală care o scutește de la obligativitatea purtării

”Nu pot să vă spun, pentru că este confidențial. Nu se trece peste lege, cum eu respect legea, respectați-o și dumneavoastră”.

Întrebată despre alți doi colegi care au fost văzuți luni pe holurile Parlamentului fără mască, senatoarea a precizat că nu știe de ce au făcut acest lucru și doar Poliția sau Jandarmeria o pot verifica în privința adeverinței sale.

”Întrebați-i pe dânșii, eu nu știu, nu stau să controlez, nu sunt organ de control. Nici dumneavoastră nu sunteți organ de control ca să verificați adeverințele fiecăruia. Organul de control este Poliția sau Jandarmeria, ei sunt singurii care sunt abilitați să ne controleze aceste adeverințe”, a spus Șoșoacă.

Lasă un răspuns