Gravidă în 9 luni, o femeie din Buzau a mers la spital ca să nască! Avea şi numele pregatit pentru micuţ: Vladimir! Ce a urmat este însă cu adevarat cutremurător. A stat 20 de ore în spital pentru ca Ce avea femeia în burtă nu este de ignorat! –>>

Drama cumplita pentru o familie din Buzau. Copilul pe care il astepta s-a nascut fara suflare si asta, acuza parintii, din cauza medicilor.

In timp ce era internata in Maternitatea din Buzau, femeia de 34 de ani a anuntat medicul care se ocupa de ea ca simte ca ceva este neregula cu fatul. Dupa ce a au consultat-o, asistentele au constatat ca fatul era decedat de 20 de ore, asta desi femeia statuse cateva ore internata pana sa fie consultata.

Apoi, desi au constatat tragedia, medicii nu au intervenit imediat pentru a-i scoate femeii fatul din burta, ci au mai lasat-o asa cateva ore. Sotul femeii a filmat scenele terifiante si a facut publice mesajele, acuzand medicii de neglijenta si superficialitate, potrivit presei locale.

Cadrele medicale se apara si spun ca acesta este un caz nemaiintalnit si au facut tot ce au putut pentru ca femeia sa fie in siguranta.

Lasă un răspuns