Un bărbat care a fost declarat decedat și înmormântat a apărut în fața porții cu o zi înainte de pomana de 40 de zile

Gabriel Luca la propriul mormânt ținănd în mână un certificat de deces
Gabriel Luca la propriul mormânt ținănd în mână un certificat de deces

Un ieşean a păţit o întâmplare unică în viaţa unui om. Nici mai mult nici mai puţin, bărbatul a fost declarat decedat de autorităţile române. Bărbatul domiciliat într-o localitate din Iași obişnuia să plece constant de acasă. Ultima oară s-a întâmplat acum câteva luni când bărbatul a dispărut fără nicio explicaţie.

La două luni de la dispariţie, cadavrul unui bărbat a fost găsit. Chemaţi de autorităţile locale, familia presupusului decedat le-a declarat oamenilor legii ca el este bărbatul dispărut de acasă.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Costuleni din Iași

Bărbatul a dispărut de acasă din localitatea Costuleni din Iași.  Poliţiştii le-au dat cadavrul bărbatului iar familia, îndurerată l-a înmormântat creştineşte. Totuşi, cu o zi înainte de a ţine slujba de praznic, decedatul, pe numele lui, Gabriel Luca, a apărut în faţa casei în care obişnuia să locuiască. Mama bărbatului a tras o spaimă soră cu moartea la vederea fiului ei decedat. Oamenii legii și familia nu cunosc exact cine este cadavrul care a fost înmormântat în locul lui Gabriel Luca.

 

Lasă un răspuns