Denisa Hodișan, soția lui Flick a răbufnit : „O posesivă, nebună, geloasă”

Denisa Hodișan a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost acuzată de internauți că nu îl lasă pe Flick să participe în „Orașul faptelor bune”. Soția omului de radio le-a dat replica răutăcioșilor.

Denisa Hodișan se poate declara cea mai fericită femeie. Este tânără, frumoasă și are un soț de milioane. Flick și partenera lui de viață trăiesc o poveste de dragoste parcă desprinsă din basme, iar iubirea lor este vizibilă pentru toată lumea. Omul de radio își răsfață de fiecare dată soția cu cele mai superbe buchete de flori sau cadouri, iar micile gesturi romantice îi aduc mereu zâmbetul orădencei.

În perioada sărbătorilor, Flick și Denisa s-au retras timp de o săptămână în mediul rural, pentru a experimenta viața la țară, exact așa cum este ea. În același timp, mica excursie îl „răpește” pe omul de radio din Capitală, acolo unde se va organiza în acest an „Orașul faptelor bune”, eveniment caritabil susținut de echipa de la Radio ZU. Prezentatorul a anunțat că nu va lua parte la ediția din acest an, însă își susține colegii cu sufletul, de la distanță.

În același timp, „vinovatul” pentru absența lui Flick de la ediția din acest an a fost găsită chiar soția lui. Denisa Hodișan a fost acuzată de internauți că nu și-a „lăsat” soțul să participe la „Orașul faptelor bune”, pentru a merge cu ea la Oradea, orașul său natal. Frumoasa șatenă a fost scoasă din minți de aceste afirmații și a răbufnit pe Internet.

„Deci cred că o să înnebunesc cu întrebarea asta. Dacă tu ești o posesivă, nebună, geloasă și nu îți lași soțul, este problema ta. Oamenii sunt ca niște oglinzi. Habar nu ai despre ce e vorba, așa că taci. Subiectul acesta a început să mă irite. Oamenii sunt ca niște oglinzi, ceea ce credeți despre mine, este ceea ce credeți despre voi, în adâncul sufletului vostru.”, a spus Denisa Hodișan.

Soția lui Flick le-a dat replica răutăcioșilor și le-a transmis că orice neadevăr s-ar crede despre ea, este de fapt ceea ce se află în sufletele celor care o acuză. Prin urmare, aceasta a specificat că cei care ar crede că ea nu l-a lăsat pe Flick să participe la eveniment, sunt fie bărbații supuși, fie soțiile posesive.

Lasă un răspuns