GATA, s-a întâmplat… Rămas bun VIOREL LIS… Anunțul trist a fost făcut chiar de OANA LIS: Da, din păcate e vorba de fostul primar…

GATA, s-a întâmplat... Rămas bun VIOREL LIS... Anunțul trist a fost făcut chiar de OANA LIS: Da, din păcate e vorba de fostul primar...

, soţia fostului primar al Capitalei , a făcut o dezvăluire şocantă. Ea a mărturisit că a fost la un pas de sinucidere!

Vedeta a povestit că a trecut printr-un moment foarte dificil în trecut, când se se simţea complexată de faptul că acumulase multe kilograme, şi a recunoscut că s-a gândit să-și pună capăt vieţii, mai ales în perioada în care soțul ei a făcut un accident vascular cerebral.

 

„În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, a dezvăluit Oana Lis.

Ea a spus că acum se simte bine, că și-a depășit complexele și că e din nou încrezătoare în ea însăși.

Oana a trecut prin clipe grele și acum câteva luni, când soțul ei, Viorel Lis, a făcut un accident vascular cerebral. Fostul edil a fost internat o vreme la Spitalul Universitar din Capitală.

Lasă un răspuns