Adriana Iliescu traversează o perioadă dificilă! Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, traversează clipe dificile la vârsta de 82 de ani. După ce a arătat că este o femeie puternică și a adus pe lume un copil la o vârstă înaintată, femeia terce prin clipe din ce în ce mai grele. 

 

Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România

Adriana Iliescu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce a pierdut procesul pentru o moștenire care este situată în comuna Bălcești, din județul Vâlcea. Deși femeia a visat ca proprietatea să ajungă pe numele fiicei sale, acest lucru nu s-a întâmplat.

Pierderea procesului în fața rudelor sale a fost una devastatoare pentru celebra profesoară. Femea în vârstă de 82 de ani nu s-a lăsat învinsă și a decis să meargă la judecătorie unde a formulat o contestație la executarea silită pentru 1.500 de lei. La această sumă se adaugă și costurile acestei acțiuni. Mai mult, în urmă cu două luni, Adriana Iliescu s-a prezentat la Tribunalul Vâlcea, unde a decis să mai deschidă trei acțiuni împotriva rudelor sale, prin care aceasta cerea ca executarea să fie amânată de urgență, până când contestația va fi analizată de judecători,

 

Adriana Iliescu, despre cum luptă împotriva virusului SARS-COV-2

Fosta profesoară Adriana Iliescu a vorbit și despre cum s-a protejat în această perioadă și cum a avut grijă de sănătatea ei pentru a face față virusului SARS-COV-2. Femeia a declarat că respectă toate recomandările făcute de autorități și respectă cu strictețe măsurile.

“Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio”, a mai spus fosta profesoară universitară Adriana Iliescu pentru

Adriana Iliescu a mai povestit în cadrul interviului acordat pentru sursa citată cum se descurcă fiica sa cu orele online și cum o ajută.

Lasă un răspuns