Drama lui Alexandru Arșinel. Soția sa are grave probleme de sănătate!

Drama lui Alexandru Arșinel. Soția sa are grave probleme de sănătate!
Aparițiile lui Alexandru Arșinel pe scena teatrului s-au încheiat

Alexandru Arșinel trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate ale soției lui. Clipele de cumpănă se pare că nu mai trec pentru actorul Alexandru Arșinel. Într-o perioadă foarte scurtă a pierdut doi oameni foarte dragi lui, iar acum se simte rău și soția sa, Marilena.

Acesta a rămas fără două dintre cele mai bune prietene și colege de scenă. Decesul celor două actrițe, Stela Popescu și Cristina Stamate, și-au pus amprenta pe omul Alexandru Arșinel. În prezent, soția acestuia nu se simte bine, așa că grijile continuă pentru actor.


Cunoscutul actor se confruntă cu starea de sănătate a soției sale. În anul 2016, aceasta a căzut pe scări și s-a lovit foarte tare la cap. Marilena și-a revenit, însă a rămas prinsă de o condiție, nu mai poate merge singură. După nefericitul incident, Alexandru Arșinel a dus-o la Sinaia, unde cei doi au o casă de vacanță, pentru a lua aer curat. „
Sunt în mare revenire de formă și aștept să fiu convocat la Națională! Cu spatele stau foarte bine, mereu am stat foarte bine.Alexandru Arșinel, despre problemele de sănătate ale soției

Am de muncit, pentru a pregăti și Crăciunul cu colinde și se încep pregătirile foarte curând. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar sunt bine cu sănătatea. Am avut un an foarte greu. Astăzi chiar m-am dus la teatru și am dat drumul la un CD pe care îl ascult cu mare plăcere… Îmi este foarte greu și nu știu ce să răspund. Ea (soția lui, n.r.) are un moral ceva mai bun, dar ca stare este la fel, fizic este greu. De foarte multe ori, soția mea este cea care, contrar unor lovituri pe la spate, este cea care îmi ridică moralul. Mi-a zis că mă așteaptă până când ajung acum, acasă”, a declarat actorul.

Lasă un răspuns