O mai ții minte pe Geta din „Liceenii”? Avea doar 19 ani atunci! Cum arată acum, la 52 de ani, și ce destin tragic a avut

Cesonia Postelnicu, cunoscută drept „Geta din Liceenii”, a făcut un rol de senzație în urmă cu mai bine de 29 de ani.

Cesonia Postelnicu a devenit celebră la 19 ani

La 52 de ani, „Geta” nu a renunțat la pasiunea sa pentru actorie și își joacă piesele la Teatrul Național din București. Chiar dacă pe plan profesional se poate lăuda că are un real succes, artista nu poate spune același lucru și la capitolul „viață personală”, din cauză că în 2005 a fost părăsită de bărbatul cu care credea că o să-și petreacă restul vieții.

Totodată, separarea celor doi a mai venit cu o veste proastă pentru actriță și anume decizia propriului copil de a sta împreună cu tatăl său. Astfel, divortul a lovit-o crunt pe Geta din Liceenii. Stabileste locuinta minorului la tata; partile vor hotara impreuna, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educatia scolara a minorului (unitatea scolara, profilul, clasa etc.), Educatia extrascolara a minorului (invatarea unor limbi straine, meditatii, activitati sportive etc.), participarea minorului la excursii si tabere in care nu este insotit de parinti”, se arata in decizia magistratilor.

In timpul filmarilor pentru Liceeni, era prietena oficiala a lui Stefan Banica Jr., dar relatia lor nu a trecut testul timpului. Se pare ca dragostea i-a adus doar ghinion in viata.

Lasă un răspuns