Soțul mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară nu a venit la înmormântare. El este suspect în cazul decesului soției

Mezzo-soprana Maria Macsim Nicoară, din Iași, a fost condusă, sâmbătă, pe ultimul drum. La înmormântarea acesteia nu a fost prezent, însă, și soțul ei, Codrin Constantin Nicoară.

Soțul mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară

Mezzo-soprana , din Iași, a fost înmormântată, în a doua zi de Crăciun. Soțul ei, Codrin Constantin Nicoară nu a fost, însă, prezent la momentul când soția sa a fost condusă pe ultimul drum, informează

a fost dusă la Cimitirul Sfinții Apostoli Petru si Pavel din Iasi. Cu excepția soțului ei, au venit familia ei, prietenii, dar și foști colegi de serviciu. Unul dintre colegii de breaslă laudă profesionalismul artistei, dar i se pare suspect modul cum aceasta a pierit. Din punctul său de vedere, soțul ei trebuia să cheme ambulanța atunci când a căzut pe scări și nu cum a procedat el.

Soțul mezzo-sopranei Maxim Nicoară nu a venit la înmormantare. Vedeta condusă azi pe ultimul drum -

„Am avut impreuna niste spectacole de exceptie. O partenera de scena care te ajuta sa faci ceea ce  urmeaza sa se intample pe scena. Am avut multe roluri impreuna,  in Samson si Dalila in Carmen. Eu nu cred ca a murit in urma unui accident. Daca ai cazut pe scari te lovesti. Legat de respectivul (sotul -n.r) a stat o noapte intreaga dupa ce ea ar fi cazut pe scari si a doua zi si-a chemat mama sa-l ajute. Ce-i asta? Asta este un act penal. El trebuia sa sune imediat la Ambulanta. Bine ca ca nu a venit aici sa-l vad ca nu stiu ce-i faceam. Eu il consider vinovat”, a spus un fost partener de scena al sopranei Maria Macsim Nicoară.

Moarte suspectă a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Pe dat de 9 mai, Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei, căzută pe scări. A luat-o și a așezat-o pe un pat, însă, abia spre dimineață, când a realizat că se află în stare critică, a chemat-o și pe mama lui. Aceasta a sunat la Ambulanță, dar după ce Maria Macsim Nicoară a stat opt ore în agonie. A fost transportată în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde a stat astfel mai multe luni. Între timp, polițiștii l-au interogat pe soțul ei, care a precizat că a găsit-o pe scări, după ce ambii ar fi consumat alcool înainte. Li s-a părut suspect acest lucru, iar familia mezzosopranei a cerut ordin de restricție pe numele bărbatului. Între timp, după externare, mezzosoprana a fost preluată acasă de sora sa, care a precizat că Maria Macsim Nicoară avea și coronavirus, după ce a ieșit din spital.

smart widget

Lasă un răspuns