Explozie puternică în Galați. Cel puțin 4 mașini au fost avariate, dintre care una aflată în mișcare

explozie-galati-statie-peco-dezafectata

O explozie puternică a avut loc luni după-amiază la o fostă stație PECO din cartierul Țiglina 3, din Galați. Cel puțin patru mașini au fost avariate, dintre care una se afla în mișcare. Două persoane au suferit atacuri de panică.

 Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că deflagraţia s-a produs la recipientele de depozitare ale fostei staţii PECO, aflate sub trotuar, şi care au mai rămas cu combustibil, deşi staţia fusese desfiinţată în urmă cu mai mulţi ani.

În urma exploziei, patru maşini au fost avariate, dintre care una aflată în trafic.

Două persoane au primit asistenţă medicală pentru atacuri de panică.

Suflul exploziei a spart mai multe geamuri de la un hotel aflat în apropiere.

ISU Galați a oferit primele informații oficiale cu privire la explozia din Galați, produsă în parcarea unui hotel. Lângă funcționează și o spălătorie auto.

Deflagrația s-a produs în subteran și a fost urmată de un incendiu. Se pare că a avut loc din cauza unei acumulări de gaze.

Nu au fost victime.

Clădirea nu a fost afectată, dar explozia a avariat patru mașini aflate în parcare.

În trecut, pe acest amplasament a funcționat o stație de benzină și se pare că incidentul a fost provocat de o acumulare de gaze de la fostul depozit subteran de carburanți.

La fața locului intervin patru autospeciale ISU cu apă și spumă, iar traficul auto a fost restricționat din motive de securitate.

Lasă un răspuns