Deputat AUR: ”Se va impune o vaccinare prin constrângere socială. La început o să ne ia cu frumosul”

Dan Tănasă, deputat AUR, susține că persoane care nu se vor vaccina împotriva coronavirus vor fi considerate drept ”paria” în societate. De asemenea, acesta susține că vaccinarea se va impune prin constrângere socială.

Deputat AUR: ”Se va impune o vaccinare prin constrângere socială. La început o să ne ia cu frumosul”

Un deputat AUR susține că românii care se vor vaccina împotriva coronavirusului vor avea anumite beneficii, iar vaccinarea se va impune prin constrângere socială.

„Mie mi se pare demență curată ce trăim acum. Doar niște oameni fără Dumnezeu puteau să vorbească în timpul Crăciuniului, în țara asta creștin-ortodoxă, despre vaccin. Românii sărbătoresc nașterea Domnului, nu sărbătoresc zilele vaccinării. E bătaie de joc. E evident că se va impune o vaccinare prin constrângere socială, vei avea anumite beneficii dacă te vaccinezi. Aveți răbdare câteva luni de zile, o să fiu considerat un paria dacă nu mă vaccinez. La început o să ne ia cu frumosul, dupa care daca nu te vaccinezi, o sa ai de suferit”, a declarat deputatul AUR Dan Tănasă.

Deputat AUR. De asemenea, Ringo Dămureanu, parlamentar AUR, vicepreședinte interimar și șeful organizației din Dolj, denunță într-o postare pe Facebook campania de vaccinare împotriva noului coronavirus și spune că odată cu aceasta încep ”Zilele Apocalipsei”.

Ringo Dămureanu se întreabă dacă nu cumva campania de vaccinare a fost aleasă anume să înceapă într-o zi simbolică pentru creştini. ”Ziua Sf. Ștefan – Ziua „V” a Vaccinării. Coincidență sau nu? Încep astfel Zilele Apocalipsei? Creștinii serbează azi, în a treia zi de Crăciun, Ziua Sf. Arhidiacon Ștefan, primul martir creștin care a plătit cu viața sa credința în Hristos. Așadar, jertfa deplină este legată de Naștere.

Campania de vaccinare nu îmi inspiră personal nici cea mai mică încredere. Sunt prea mulți bani investiți în campanii media care nu tratează în mod echilibrat problema vaccinării, din contra, sensul acestor mesaje este unidirecțional, strict în sensul vaccinării…. Nu vreau să devenim o Nație de Cobai. Este destul că avem un Guvern iresponsabil”, a scris Ringo Dămureanu, pe Facebook.

Lasă un răspuns