Alina Vidican este în doliu. Tatăl ei a murit: „A recidivat cancerul”

Alina Vidican este în doliu, după ce tatăl ei a murit în urma unei boli grave. Vedeta se află în Statele Unite, acolo unde locuieşte de mai mulţi ani, şi îi este foarte greu, deoarece nu a putut să vină, să îşi ia rămas bune de la părintele ei.

Alina Vidican este în doliu. Tatăl ei a murit: „A recidivat cancerul”

Alina Vidican este în doliu. „A murit, s-a stins! A recidivat cancerul după ce, acum 16 ani, a mai luptat o dată cu el și a învins. S-a stins, am aflat că este bolnav mult prea târziu, nu s-a mai putut face nimic. Măcar că nu a suferit, nu a avut dureri.

Ionel s-a vindecat, acum 16 ani de un cancer la plămâni. Atunci a fost o minune, am crezut că am trecut de probleme. Acum însă, a recidivat cancerul, noi nu am aflat, nu a avut semne și, când am fost la un control, deja a fost prea târziu. S-a stins, fără dureri, dar nu îl mai am lângă mine”, a spus Mariana, mama Alinei Vidican, pentru

Alinaidican este în doliu

Mariana Vidican a făcut şi o postare pe Facebook, unde îşi plânge soţul, mărturisind că îi este extrem de dor de el.

Au trecut 4 saptamani de când ai plecat la ceruri la Domnul, Tati meu drag… Până acum nu am avut puterea să reacționez…. Astăzi am realizat că timpul nu a mai avut răbdare cu tine.

Te las acum, Om frumos și suflet minunat! Mă duc să ascult tăcerea ta. Mă duc să plâng. Odihnește-te în pace, soțul meu iubit, tată drag și bunic minunat! Veșnic vei rămâne în inima și sufletele noastre”, este postarea făcută pe conturile sale de socializare de mama Alinei Vidican.

Lasă un răspuns