Caz şocant la Botoşani, Femeie moartă în curtea spitalului. Trupul neînsufleţit a stat în curte aproape două ore, până când un..

O femeie în vârstă de 61 de ani a murit, marţi, chiar în curtea Spitalului Judeţean Botoşani Şocant este faptul că trupul acesteia a fost ridicat după aproape două ore, după ce un ambulanţier a sunat la 112.

Femeie moartă în curtea spitalului. Caz şocant la Botoşani
Femeie moartă în curtea spitalului din Botoşani

Femeie moartă în curtea spitalului Judeţean Botoşani. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost ridicat după aproape două ore.

Totul a ieşit la iveală după ce soţul femeii a abordat şoferul unui autobuz cu numere de Suceava în parcarea unităţii sanitare.

Alte Articole
în curtea spitalului Judeţean Botoşani. „Era acoperită cu câteva pături”

„M-a abordat să mă roage să îl ajut să îşi ducă soţia acasă. L-am întrebat unde era şi dacă poate merge pe picioarele ei, iar el, ezitând un pic, mi-a spus că e moartă şi să îl ajut să o ducă acasă. Am rămas blocat. Nu ştiam dacă e o glumă. M-a dus şi mi-a arătat-o, după staţia de oxigen, era acoperită cu câteva pături. Nu m-am apropiat mai mult, dar am mers la spital şi am anunţat personalul, gardienii, chiar şi pe cineva de la ambulanţă”, a povestit bărbatul, potrivit

Femeia a murit la câţiva paşi de unitatea mobilă de terapie intensivă, unde era montată şi o staţie de oxigen. Aceasta şi soţul ei erau persoane fără adăpost şi îşi făceau veacul chiar în curtea spitalului. Toţi angajaţii îi ştiau însă nimeni nu a făcut nimic.

În cele din urma, după câteva ore, un ambulanţier a sunat la 112  iar trupul femeii a fost ridicat.

„Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. La definitivarea anchetei se va propune o soluţie procedurală”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului d Poliţie Judeţean Botoşani.

Lasă un răspuns