Un tânăr de 18 ani, dispărut de Revelion, a fost găsit decedat

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Deva a fost găsit mort, pe un teren de lângă o clădire. Băiatul a dispărut chiar în seara de Revelion. Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Un tânăr de 18 ani, dispărut de Revelion, a fost găsit decedat

Un tânăr de 18 ani a fost găsit decedat. Oamenii legii din Deva au anunțat că a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că pe un teren de lângă o clădire situată pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Deva se află cadavrul unui tânăr. Băiatul a dispărut chiar în seara de Revelion.

Polițiștii au stabilit identitatea pesoanei decedate, fiind vorba despre un tânărul de 18 ani dispărut în 31 decembrie 2020. Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă. Tânărul plecase de acasă în ultima zi a anului, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, a fost dat în consemn la frontieră şi în urmărire naţională.

Un tânăr de 18 ani a fost găsit decedat: „Cadavrul a fost ridicat și transportat la Seviciul de Medicină Legală în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morții”, transmite sursa citată.

Incendiu devastator într-un bloc din Baia Mare. O femeie a murit

Clipe de coşmar în Baia Mare în urma unui incendiu puternic. O femeie a murit, iar alte 50 de persoane au fost evacuate în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce un bloc a luat foc. Alerta s-a dat sâmbătă dimineaţă în urma unui incendiu devastator într-un bloc din Baia Mare. Pompierii au fost alertaţi să intervină în cartierul Vlad Ţepeş, unde un apartament a luat foc.

La faţa loculi au intervenit două echipaje ale pompierilor şi trei echipaje medicale. Salvatorii au evacuat aproape 50 persoane aflate în blocul în care a izbucnit incendiul. În apartamentul cuprins de flăcări, pompierii au găsit o femeie de 80 de ani care a murit în urma incendiului, conform vasiledale.ro.

Din primele informaţii, pagubele produse de flăcări sunt însemnate. Cauza incendiului va fi stabilită în urma unei anchete desfăşurate de pompieri.

 

Lasă un răspuns