Un manelist celebru se zbate intre viață si moarte! Avem, detaliile unui eveniment care a tulburat lumea muzicii

Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară trece prin momente cât se poate de dificile din cauza unui cumplit accident de curculație care a avut loc chiar la începutul acestui an.

Revelion, pe lângă Târgoviște. Mașina e daună totală, el este într-o stare foarte gravă ”, ne-a dezvăluit unul dintre apropiații manelistului care face senzație în lumea muzicii. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, celebrul Mircea Băluș, interlopul cunoscut drept Mircea Nebunu, este cel care a anunțat și care îi îndeamnă pe toți să se roage pentru tânărul care făcea senzație în lumea manelelor. 

 

Manelistul Costi Tenerife, zis si Dinte

”Mircea îl aprecia enorm, de fiecare dată când îl vedea pe la cântări îl cinstea mai mult decât pe restul. Îi plăcea că avea o voce caldă, de aia acum, prin amici comuni, a transmis că se va ocupa de tot ce ar putea avea nevoie Dinte, fie că e vorba de bani pentru tratament, fie că e vorba de orice altceva.

Dinte este în comă, medicii se chinuiesc să îl salveze… Îi plăcea viteza, dar a avut accident nu pentru că ar fi lovit pe cineva, a derapat și s-a izbit și răsturnat”, ne-a mai explicat sursa noastră. 

Manelist

anumite cercuri, se strâng bani pentru ca Dinte să fie transferat în străinătate pentru un tratament mai eficient. 

Lasă un răspuns