Doliu in Romania. S-a stins fulgerator o mare legenda a sportului romanesc!

Este doliu in Romania. Tara noastra a pierdut o legenda a sportului. Bogdan Macovei a decedat la varsta de 67 de ani. Acesta a scris istorie pe banca Oltchimului, dar si a nationalei Romaniei.

”L-am venerat si l-am iubit ca antrenor si om. Sunt socata, este un om care va fi pentru totdeauna in mintea si sufletul meu. Nu am mai apucat sa bem o cafea, asa cum ne planuisem, sa mai stam sa depanam amintiri sau sa primesc sfaturi. Nu am stiut niciodata ca ar fi bolnav, el nu se plangea niciodata si nu a spus ca ar avea probleme grave”, a declarat Carmen Amariei, conform news.ro.

Vestea trista a fot data chiar de sotia antrenorului

“Azi dimineata sotul meu mult iubit, Bogdan Macovei, a parasit aceasta lume pentru una mai buna si mai blanda! Va trebui sa invat sa traiesc fara prezenta lui fizica!

„Am vorbit cu el acum o saptamana, dar si cu sotia lui, Sabina. Mi-a spus ca e rau. Pentru mine a fost ca un tata”, a spus tristete Narcisa Lecusanu, fosta componenta a nationalei Romaniei, actualmente membru in board-ul IHF.

„A fost unul dintre cei mai buni tacticieni cu care am lucrat vreodata. Un antrenor care stia sa scoata tot ce era mai bun din tine. E greu sa-ti gasesti cuvintele in astfel de momente. Pentru mine va ramane intotdeauna amintirea celui care a fost Bogdan Macovei in perioada lui cea mai buna”, a spus si Mariana Tarca, antrenoare si una dintre cele mai importante jucatoare din istoria handbalului romanesc.

Bogdan Macovei, legenda handbalului romanesc

Bogdan Macovei a fost unul dintre cei mai mari antrenori din handbalul romanesc. A activat la nivel de club, echipe nationale, Romania si Macedonia, la nivel Federatiei Romane de Handbal si al forului european.

Lasă un răspuns