Nadia Comăneci, în doliu. A făcut anunțul morții sale luni seară

Clipe dureroase pentru Nadia Comăneci. Fosta mare campioană a României la gimnastică este în doliu. Fosta sportivă a făcut anunțul decesului luni seară, pe data de 8 februarie. Despre cine este vorba. Cine este persoana dragă care a trecut în neființă. Nadia Comăneci a postat un mesaj pe paginile de socializare, iar fanii au reacționat imediat.

Nadia Comăneci este în doliu. Cine a murit

Vești triste pentru Fosta mare campioană a gimnasticii mondiale este în doliu. Sportiva care a luat prima notă de 10 din istoria gimnasticii plânge moartea unei prietene foarte dragi. Nadia a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care a simțit nevoia să se descarce fanilor săi.

Admiratorii au reacționat imediat, susținând-o pe marea campioană în aceste momente dificile prin care trece. Cea care a murit este Dianne Durham, o gimnastă renumită din Statele Unite ale Americii și o bună prietenă de-ale zeiței de la Montreal. Nadia Comăneci a postat un mesaj pe Twitter în care regretă trecerea la cele sfinte ale regretatei sportive.

 

„Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Nadia Comăneci, pe contul său de Twitter.

Dianne Durham a fost o gimnastă artistică de origine americană. În anul 1985, Diane a fost nevoită să renunțe la cariera de gimnastă din cauza unei accidentări care a forțat-o să agațe, pentru totdeauna, costumul în cui, la numai trei ani după ce devenise prima campioană afro-americană în Statele Unite ale Americii. A devenit antrenor și arbitru, din dragoste pentru gimnastică. Fosta sportivă a murit la 52 de ani după o luptă grea cu o boală cruntă, scrie presa străină.

Ion Iliescu a refuzat să fie nașul de cununie al Nadiei Comăneci?

Dezvăluiri incendiare au avut loc în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Adrian Năstase, nașul de cununie al a declarat că el și soția lui nu ar fi fost prima opțiune a zeiței de la Montreal pentru a le fi nași la nuntă. Se pare că Nadia Comăneci ar fi vrut ca Ion Iliescu și nevasta lui să le fie părinți spirituali ei și soțului ei. Fosta mare sportivă s-a căsătorit cu Bart Connor în 1994, pe vremea când Ion Iliescu ocupa funcția de președinte al României, iar acesta ar fi refuzat propunerea gimnastei de a o cununa.

„Cred că Nadia ar fi vrut ca Ion iliescu să fie naș, iar noi am fost a doua alegere, pentru că Iliescu, evident, nu a vrut lucrul ăsta. Cred că Nadia într-un fel voia să facă un fel de reconciliere cu zona politică de aici, după plecarea ei. Eu m-am bucurat pentru că o admiram, soția mea la fel”, a povestit Adrian Năstase recent, invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

Lasă un răspuns