VIDEO| Imagini de coșmar în Chișinău! O tânără a fost bătută cu bestialitate de un grup de fete

O tânără din Chișinău a fost bătută crunt de către un grup de fete!

Imagini de coșmar în Chișinău! O tânără a fost bătută cu bestialitate de un grup de fete

O tânără din Chișinău a fost bătută crunt de către un grup de fete! Totul s-a întâmplat pe zi, iar imaginile au fost urcate pe platformele de socializare!

Un grup de tinere au fost surprinse în timp ce loveau cu bestialitate o altă fată.

Duminică, 7 februarie, într-o curte din sectorul Ciocana din Chişinău au avut loc momente de coșmar. Mai multe minore au înjosit o altă tânără și au lovit-o, fără să se gândească vreo secundă la consecințe. 

Tânără, bătută cu bestialitate de către un grup de fete

Imaginile au stârnit un val de reacții în mediu online! În videoclip se poate observa cum minorele o înjosesc pe fată și chiar o obligă pe aceasta să le sărute mâinile, după care o lovesc cu pumnii și cu picioarele.

Ceea este și mai șocant este faptul că fetele au vârste cuprinse între 13 și 16 ani.Se pare că întregul scandal ar fi pornit de

la faptul că victima ar fi folosit un cuvânt obscen la adresa unei părinte dintre fetele din grupul respectiv. Poliția s-a autosesizat și urmează să identifice persoanele aflate în videoclip, dar și motivul pentru care au reacționt în acest mod. 

O scenă șocantă a fost filmată tot ieri, 6 februarie, într-un parc de joacă pentru copii. Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a trântit un copil de asflat.

Se pare că totul a pornit de la faptul că fiul său s-ar fi certat cu băiatul de 13 ani, care se pare că ar fi chiar nepotul lui. Alexandru Cobzaru a fost arestat preventiv și urmează să fie audiat.

Starea de sănătate a micuțului nu este una deloc bună.

Se pare că urmează să fie transportat la un spital de urgență din Timișoara pentru că ar fi suferit o fisură craniană. 

Lasă un răspuns