Doliu de proporții în România! Din păcate COVID a mai ucis un supercunoscut medic

Este tragedie de proporții în România! COVID a mai ucis supercunoscut medic. Acesta provenea dintr-o reputată familie de doctori.

Tragedie de proporții în România! a mai ucis supercunoscut medic. Este vorba de dr. Gențiana Berteșteanu. Fost dermatolog la Spitalul Județean de Urgență Slatina, de unde se pensionase în urmă cu doar câțiva ani, Gențiana Berteșteanu a fost soția medicului orelist Alexandru Berteșteanu, părinții medicului orelist Șerban Berteșteanu, șeful secției ORL de la Spitalul Colțea din București.

Gențiana Berteșteanu era fiica unor reputați farmaciști slătineni și a făcut parte din garda veche a profesioniștilor din Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Acesta este încă un caz care zguduie România, după decesul șefei Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Fetești. Medicul  a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În vârstă de 48 de ani, aceasta nu avea alte boli. Ea a ajuns la Spitalul Colentina din Capitală în urmă cu aproximativ două săptămâni. Starea femeii la acel moment nu era una foarte bună. Ea a fost transferată la Terapie Intensivă, dar starea de sănătate i s-a degradat foarte repede, astfel că până la urma s-a ajuns la deces.

Familia este devastată de această veste, mai ales că nu se știa să aibă și alte boli, motiv pentru care soțul a cerut o experiză la Institutul Național de Medicină Legală.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: