O imagine dureroasă: mama se uită neputincioasă la copilul său, mort în accidentul de pe centura Iaşului

În urma impactului, bucăţi din autoturism au fost împrăştiate pe şosea, iar imaginile filmate arată că acul kilometrajului s-a oprit la 120 km/h. Băiatul a murit în scurt timp, în ambulanța SMURD.

La scurt timp, la locul accidentului au sosit părinţii băiatului. Mama lui Tudor a avut nevoie de intervenția echipei medicale,  femeia fiind stabilizată de către echipajul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

„Nu era mașina lui, o mai împrumuta câteodată de la socrul meu. Mi-a spus că iese cu niște prieteni apoi se duce acasă, locuia într-o garsonieră”, a declarat tatăl tânărului.

Momentul în care mama îşi vede fiul decedat

„O imagine dureroasă: susținută de medicii SMURD, mama se uită neputincioasă la copilul său, mort în accidentul de la Uricani. Este vorba despre mama tânărului de 23 de ani, care și-a pierdut viața in , de pe șoseaua de centură a Iașului.

Tânărul de 23 de ani, unul dintre cei mai buni informaticieni din Iași, se afla la volanul unui Ford. Mașina ar fi scăpat de sub control și s-a izbit violent de un parapet. Băiatul a murit în scurt timp, în ambulanța SMURD.

Lasă un răspuns