Avertizările sumbre ale lui Bill Gates! Vor mai urma două dezastre în lume: „Un număr de morți mai mare…”

Bill Gates vine și face declarația momentului despre perioada următoare! Vor urma noi dezastre în lume, care ar fi mult mai grave decât actuala pandemie de coronavirus. În contextul în care, Co-fondatorul Microsoft declara în 2015 că nu suntem pregătiți pentru o pandemie.

Bill Gates avertizează din nou

Bill Gates a prezis că virusul o să se răspândească destul de repede: ”oamenii se vor simți suficient de bine în timp ce

sunt infectați încât să urce într-un avion sau să meargă la o piață”. Totodată, în cadrul unui interviu, omul de afaceri a mai vorbit și despre faptul că lumea nu este pregătită pentru un virusu, asemănător cu virusul COVID-19:„Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, este probabil să fie un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război! Nu rachete, ci microbi!”, spunea Bill Gates la acea vreme.

Totodată, ultimele declarații ale lui Bill Gates aruncă totul în aer! Se pare că cele mai mari probleme cu care se va cofrunta omenire vor fi din cauza schimbărilor cilmatice.

 

 

Avertizările sumbre ale lui Bill Gates! Vor mai urma două dezastre în lume: "Un număr de morți mai mare..."

„Bolile respiratorii sunt foarte înspăimântătoare, deoarece încă te poți plimba cu avionul, cu autobuzul, atunci când ești infectat. Spre deosebire de alte boli, cum ar fi Ebola, în care te afli deja pe un pat de spital în momentul în care încărcătura virală poate infecta alte persoane.Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie.

Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu asta este mult mai mare decât o epidemie cauzată în mod natural, precum cea actuală“.

Lasă un răspuns