ŞOC pentru Mitică Dragomir! A fost testat pozitiv cu Covid, deşi s-a vaccinat: „Eu am făcut şi vaccinul. Nu mai ştiu ce să cred”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a aflat că are COVID-19, deși s-a vaccinat împotriva noului coronavirus şi se declară descumpănit.

Şoc pentru Mitică Dragomir! „Mitică de la Ligă” este în carantină după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Fostul președinte al LPF a intrat în izolare și așteaptă rezultatele unui ultim test, dar vestea a venit ca un şoc, în condiţiile în care el deja a făcut vaccinul anti-Covid.

„Da, este adevărat că sunt în carantină. Am făcut un test și a ieșit negativ, iar apoi am făcut un test PCR și am ieșit pozitiv. Practic, am COVID.

Mă simt bine, nu am niciun simptom. Nu am nici pe dracu, dar respect regulile. Nu mai știu ce să cred. Eu am făcut și vaccinul… Acum, aștept rezultatele unui alt test, mi-am mai făcut unul, ca să fiu sută la sută sigur. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Mitică Dragomir este impresionat de averea lui Gigi Becali: „Eu sunt modestino, nu sunt la nivelul lui”

Recent, Dumitru Dragomie a vorbit la superlativ despre averea pe care o deține Gigi Becali, patronul lui FCSB.

Potrivit Capital, Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 milioane de euro. Acesta se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din România.

„Ce înseamnă 100 de milioane la Gigi Becali, băi, frate? Este ca și cum ar fi la tine un milion de lei vechi, adică 100 de lei. E puțin, băi, ăsta are avere incomensurabilă.

Eu sunt modestino, nu sunt la nivelul lui!”, a declarat recent Dumitru Dragomir.

Lasă un răspuns