Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată! ”Sunt foarte fericită”

Cristina Cioran a oferit prima reacție după ce a făcut anunțul că este însărcinată! Vedeta, în vârstă de 43 de ani, este în culmea fericirii!\

 

Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată

Cristina Cioran a făcut marele anunț astăzi, în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta este însărcinată cu iubitul ei, cu care are o relație de 7 luni, iar acum au apărut și roadele iubirii lor. Blondina este în culmea fericirii, iar după anunțul oferit la televizor, aceasta a venit și pe contul de Intagram unde le-a transmis vestea și fanilor ei.

 

Kiki Cioran, așa cum este pe Instagram, a publicat un live-ul în care a avut prima reacție despre vestea că va aduce un copil la vârsta de 43 de ani. În descrierea live-ului aceasta a pus ”Kiki e pregnant. Episodul 1”, semn că vrea să-și țină fanii la curent cu tot procesul.

”Ce să vă zic, sunt însărcinată și sunt foarte fericită! Știu nu e nimeni pe live-ul ăstă, nu a apucat nimeni să vină încă..uite a venit o persoană, este mai mult decât suficient! Sunt însărcinată și sunt foarte fericită! Multumesc din suflet!”, a spus Cristina Cioran pe live-ul făcut pe contul de Instagram.

Lasă un răspuns